TRABZON BÃœYÃœKÅžEHÄ°R BELEDÄ°YESÄ° KAR MÃœCADELEYE  HAZIR
22/01/2020
murat
0 yorum
PAYLAŞ

TRABZON BÃœYÃœKÅžEHÄ°R BELEDÄ°YESÄ° KAR MÃœCADELEYE HAZIR

Trabzon'da PerÅŸembe akÅŸamından itibaren özellikle orta ve yüksek kesimlerde yoÄŸun kar yağışı beklenirken, Trabzon BüyükÅŸehir Belediyesi kar ve buzla mücadele hazırlıklarını tamamladı.

BüyükÅŸehir Belediyesinin koordinatörlüÄŸünde, BüyükÅŸehir Belediyesi ve ilçe belediyelerince ortaklaÅŸa gerçekleÅŸtirilecek çalışmalarda 217 araç ve iÅŸ makinesi ile 480 personel görev alacak. Trabzon BüyükÅŸehir Belediyesi kar ve buz mücadelesinde kullanılmak üzere ÅŸehrin deÄŸiÅŸik noktalarında bin 500 ton tuz stoÄŸu yaptı. Ayrıca ihtiyaç halinde kullanılmak üzere kar ve buz çözücü solüsyon üretimine BüyükÅŸehir Belediyesi tesislerinde devam ediliyor.

Trabzon BüyükÅŸehir Belediyesinden yapılan açıklamada, kar ve buzla mücadele çalışmalarında hangi iÅŸ makinesinin hangi noktaya müdahale edeceÄŸinin dahi planlandığını belirtildi. Kar mücadelesinin etkin ve verimli ÅŸekilde icra edilebilmesi için vatandaÅŸlara önemli sorumluluklar düÅŸtüÄŸünü kaydedildiÄŸi açıklamada, "HemÅŸehrilerimizden kar ve buz mücadelesi sırasında özel araçlarını mümkün mertebe kullanmamalarını, kullanmak durumunda olanların kar lastiÄŸi ve zincir ile trafiÄŸe çıkmalarını, acil durumlarda 112 ekiplerine haber verilmesini, 112 ekiplerinin gereksiz yere aranmamasını istirham ediyoruz. BüyükÅŸehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerimizle birlikte kar ve buz mücadelesi çalışmalarına hazırız. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için görev başındayız" denildi.