MEHMET AKÄ°F ERSOY KAPALI YÃœZME HAVUZU ORTAHÄ°SAR'A DEVREDÄ°LDÄ°
15/01/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

MEHMET AKÄ°F ERSOY KAPALI YÃœZME HAVUZU ORTAHÄ°SAR'A DEVREDÄ°LDÄ°

Trabzon Gençlik ve Spor Ä°l MüdürlüÄŸü ile Ortahisar Belediyesi arasında Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu'nun devri ile ilgili protokol imzalandı. Protokolü Ortahisar Belediye BaÅŸkanı Ahmet Metin Genç ile Trabzon Gençlik ve Spor Ä°l Müdürü Birdal Öztürk imzaladı. Ä°mzalanan protokol çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından iÅŸletilen yüzme havuzu bundan sonra Ortahisar Belediyesi tarafından iÅŸletilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye BaÅŸkanı Ahmet Metin Genç, seçim vaatleri arasında bulunan yüzme havuzu projesini gerçekleÅŸtirmenin mutluluÄŸunu yaÅŸadıklarını söyledi.

Haftanın belirli günlerinde ÅŸehit ailelerine, engellilere ve bayanlara ücretsiz hizmet vereceklerini kaydeden BaÅŸkan Genç, "ÇocukluÄŸumuzdan itibaren denizle iç içe bir yaÅŸam sürdürdük. VatandaÅŸlarımız yüzmeyi seviyor ve en iyi ÅŸekilde de öÄŸrenmek istiyor. Yüzme havuzları da bu anlamda çok önemli iÅŸlevi yerine getiriyor. Halkımızın en çok dile getirdiÄŸi talepleri arasında yüzme havuzu isteÄŸi de yer alıyordu. Ayrıca bizim belediye baÅŸkanlığına adaylığımızı açıkladığımız ilk seçim döneminde vatandaÅŸlarımıza vaat ettiÄŸimiz projelerimiz arasındaydı. Åžimdi bunu Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızdan devir yöntemiyle de olsa gerçekleÅŸtirmenin mutluluÄŸunu ve huzurunu yaşıyoruz. Özellikle bayanlara yönelik bir havuz yapmayı çok istiyorduk. Åžehrimizde sadece bayanların kullanabileceÄŸi bir havuz yok. Bunun eksikliÄŸini yaşıyoruz. Devraldığımız Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu'nda bakım ve onarım çalışmalarını tamamladıktan sonra vatandaÅŸlarımızın hizmetine sunacağız. Åžu anda günlerini tam olarak netleÅŸtirmedik ama haftanın belli günlerinde ÅŸehit aileleri, bayanlara ve engelli kardeÅŸlerimize ücretsiz hizmet vereceÄŸiz. Bu protokolde emeÄŸi geçen Gençlik ve Spor ve Bakanımız Muharrem KasapoÄŸlu'na ve il müdürümüze teÅŸekkürlerimi iletiyorum" diye konuÅŸtu.

Trabzon Gençlik ve Spor Ä°l Müdürü Birdal Öztürk ise Ortahisar Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu'nu en güzel ÅŸekilde iÅŸleteceÄŸinden emin olduÄŸunu dile getirdi. Öztürk, "Ortahisar Belediyemizin spor faaliyetlerine olan desteÄŸine hepimiz ÅŸahidiz. Ahmet Metin Genç BaÅŸkanımız bu anlamda hakikaten takdir edilen çalışmalara imza attı. Hem uluslararası spor organizasyonlarında, hem de ulusal spor organizasyonlarında sürekli iÅŸbirliÄŸi halindeydik. Bu anlamda maddi ve manevi olarak birçok külfeti birlikte paylaÅŸtık. Spor ÅŸehri Trabzon'un bu unvanına yakışır projeleri birlikte baÅŸardık. BaÅŸkanımıza da bu anlamda çok teÅŸekkür ediyorum. Bütün teknik donanım, üniteleri ve ekipmanlarıyla birlikte yüzme havuzumuzu en güzel ÅŸekilde iÅŸleteceÄŸini düÅŸünüyorum. ve emeÄŸi geçen herkese teÅŸekkürlerimi iletiyorum" ÅŸeklinde konuÅŸtu.