Neler Oluyor Trabznspor'da
30/12/2019
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Neler Oluyor Trabznspor'da

Trabzonspor yönetimin, Ünal Karaman ile sezonun ikinci yarısında yola devam etmeme yönünde karar aldığı ÅŸeklindeki haberler Trabzon’da sıcak saatler yaÅŸattı.Bu bilmece gibi olay bir türlü aydınlatılamadı.Kulüpten konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmaması kafaları soru iÅŸareti oluÅŸturdu.

Ünal Karaman istifa ettiÄŸi dedikodular sonrasında taraftarlar harekete geçerek tesislere akın etti. Kısa süre içinde binlerce taraftar tesislerin önünde Ünal Karaman lehine destek tezahüratları yaptı.

Trabzonspor Kayserispor’u 6-2 gibi net bir skor ile yendi ve bu olayın yaÅŸanmasıda anlamsız.BaÅŸarımı hazmedilemiyor.BaÅŸarı derken bu kadro ile ilk yarıyı 3.sırada bitirmek gayet güzel.

Karamanın Kayserispor sonrasındaki basın açıklamsında da bu olayın sinyalini vermiÅŸ gibi idi.Ünal Karaman  Kayserispor maçı sonrası “EÄŸer biz baÅŸarı yaÅŸadık da bir noktaya çıkarmışsak, eÄŸer kendi baÅŸarımızın altında bizi ezmeye çalışıyorlarsa o ezmeye çalışanların boÄŸazına takılırım” ifadalerini kullanmıştı. Bu ifadeler Karaman ile yönetim arasında baÄŸların koptuÄŸu belirtisi idi.

Trabzonspor tafartarının tek derdi ÅŸampiyonluk,yönetimin ise keyfi doÄŸrultusunda hareketleri bize bır sezonudaha boÅŸ gecircege benziyor.Ä°kinci yarıya farklı bir Teknik Direktörle girmek Trabzonspor’a fayda vermıyecegi aşıkar.

Bırakında sezonu Ünal Karaman ile tamamlayalım.Belki bir ÅŸampiyonluk yaÅŸarız….