Trabzon’da Uluslararası Başarı Elde Eden Öğrenciler Ödüllendirildi
04/12/2019
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Trabzon’da Uluslararası Başarı Elde Eden Öğrenciler Ödüllendirildi

Trabzon’daki ilk ve orta dereceli okullarla liselerde öÄŸrenim gören öÄŸrencilerden ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece elde edenler, Vali Ä°smail UstaoÄŸlu tarafından ödüllendirildi.

Ortahisar 15 Temmuz Åžehitleri Anadolu Lisesi’nde gerçekleÅŸtirilen ödül töreni Ä°stiklal Marşımızın okunması sonrasında öÄŸrencilerin baÅŸarı hikâyelerini anlatan sinevizyon gösterimiyle devam etti.

Törende yaptığı konuÅŸmada, Trabzon’un spor ve sanatta önde gelen, gurur tablosu bir il olduÄŸunu belirten Vali UstaoÄŸlu, “Bu anlamlı programda, ilimizdeki öÄŸrencilerin uluslararası alanda elde ettiÄŸi baÅŸarıları hep birlikte paylaşıyoruz. ÖÄŸrencilerimiz, inanıyoruz ki; önümüzdeki süreçte de gerek bireysel gerek okul ve kulüp gerekse milli takımlar düzeyinde gururumuz olmaya devam edecekler. Ä°nandıktan sonra baÅŸarılmayacak hiçbir ÅŸey yoktur. Trabzon, bu anlamda güzel çalışmaların altına imza atan bir ÅŸehirdir.

Buradaki baÅŸarılı öÄŸrencilerimizin bugünlere gelmesinde emeÄŸi geçen baÅŸta anne ve babalarına, hocalarına ve okul idarecilerimize teÅŸekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Hızır AktaÅŸ, Ä°l Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü yöneticileri, okul idarecileri, antrenörler ve velilerin de hazır bulunduÄŸu tören, Vali Ä°smail UstaoÄŸlu’nun, 2018-2019 eÄŸitim öÄŸretim yılında, Türkiye çapında ve uluslararası alanda düzenlenen; yüzme, güreÅŸ, karate, muay thai, wushu, kung-fu, kick boks, resim, dart, tenis, boks ve tuhaf tasarım yarışmalarında derece kazanan 16 öÄŸrenciye ödüllerini vermesiyle sona erdi.