ŞENOL GÜNEŞ VE ÖZKAN SÜMERDEN EKREM İMAMOĞLUNA ZİYARET
29/11/2019
murat
0 yorum
PAYLAÅž

ŞENOL GÜNEŞ VE ÖZKAN SÜMERDEN EKREM İMAMOĞLUNA ZİYARET

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Åženol GüneÅŸ ile eski Trabzonspor Kulübü BaÅŸkanı Özkan Sümer, Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu'nu ziyaret etti. Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ä°mamoÄŸlu, Saraçhane'deki makamında Åženol GüneÅŸ ve Özkan Sümer ile bir araya geldi. Yapılan ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren Ekrem Ä°mamoÄŸlu, "Kendisiyle Trabzonspor'da 2 yıla yakın çalışmış olmak, çok ÅŸey öÄŸrendiÄŸim deÄŸerli baÅŸkanım Özkan Sümer. Trabzonspor'un da simge isimlerinden Åženol GüneÅŸ. Hocamın milli takımla elde ettiÄŸi güzel baÅŸarı. Avrupa Åžampiyonası finallerine kalmamız… Mutlu olduk. Dünya üçüncülüÄŸü baÅŸarısına Avrupa'da yeni bir baÅŸarı ekleyeceÄŸini umut ediyorum." deÄŸerlendirmesinde bulundu.

Åženol GüneÅŸ ve Özkan Sümer'den Ekrem Ä°mamoÄŸlu'na ziyaret

GÜNEÅž'TEN Ä°MAMOÄžLU'NA KALECÄ° YANITI

Ekrem Ä°mamoÄŸlu'nun sözlerine "Åženol GüneÅŸ hocamızı, benim kaleci olma ve baÅŸlangıç motivasyonum olarak söyleyebilirim." ÅŸeklinde devam etmesi üzerine deneyimli teknik adam, esprili bir ÅŸekilde, "Kaleci olmaman iyi oldu." yanıtını verdi. Ä°mamoÄŸlu da buna karşılık, "Ama o da insana bir enerji katıyor, hedef koyma konusunda. Çocuklarımda da yaşıyorum onu." ifadelerini kullandı.

Åženol GüneÅŸ ve Özkan Sümer'den Ekrem Ä°mamoÄŸlu'na ziyaret

"İŞİNİZ ZOR, ALLAH KOLAYLIK VERSİN"

Åženol GüneÅŸ ise gecikmiÅŸ bir ziyareti gerçekleÅŸtirdiklerini dile getirerek, ÅŸunları kaydetti:"Hayırlı olsun. Biraz yoÄŸunduk. Sizin de yoÄŸunluÄŸunuz vardı. Daha önce yaptığınız bir iÅŸi, Türkiye'nin en büyük ÅŸehrinde yapıyorsunuz. Ä°nÅŸallah hem ÅŸehrimiz hem de ülke için en iyisi olur. BaÅŸarılar diliyoruz. DoÄŸum yerimiz Trabzon ama kader bizi buralara sürükledi. Planlayarak yapmadık bunu. Ä°stanbul herkesi kucaklıyor. Ä°stanbul'u bir ülke gibi düÅŸünürsek, iÅŸiniz zor. Allah kolaylık versin. Her birey gibi bize de bir görev düÅŸerse, ÅŸehrimize ve ülkemize hizmet etmeye çalışırız. Zaten yaptığımız kutsal bir görev var milli takımda. Evet, futbol bir oyun gibi görünse de insanları bir araya getiren bir olay, spor olarak görüyoruz. ÖtekileÅŸmeyi bir kenara atarak, insanları nasıl birleÅŸtirdiÄŸini gördük. Sizin de yolunuz açık olsun."

Åženol GüneÅŸ ve Özkan Sümer'den Ekrem Ä°mamoÄŸlu'na ziyaret

TRABZONSPOR YÖNETÄ°MÄ°NE TEPKÄ°

Özkan Sümer de ziyarette yaptığı açıklamada, "Åženol hocamızın bize yaÅŸattığı çok güzel bir sonuçtan sonra sizi ziyaret daha anlamlı hale geldi. Daha güzel sonuçları Åženol hocamızla yaÅŸayacağımızı ve sizlerle buluÅŸacağımızı düÅŸünüyorum. Gelecek, iyi gelecek diye düÅŸünüyoruz." ÅŸeklinde görüÅŸ belirtti. Öte yandan ziyaret sırasında Ä°mamoÄŸlu, gazeteciler tarafından yöneltilen "Sizi tebrik etmek için bütün spor kulüpleri geldi, fakat eski yöneticisi, üyesi olduÄŸunuz Trabzonspor ziyaretinize gelmedi. Ne düÅŸünüyorsunuz?" sorusuna, GüneÅŸ ve Sümer'i iÅŸaret ederek, "Trabzonspor geldi zaten. Trabzonspor bu. Trabzonspor'da yönetimler, baÅŸkanlar gelir geçer." ÅŸeklinde yanıtladı.