Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Trabzon’da 8. Çağrıya Çıktı
27/11/2019
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Trabzon’da 8. Çağrıya Çıktı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon Ä°l Koordinatörü Åžansal AydoÄŸdu, Vali Ä°smail UstaoÄŸlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette yaptığı deÄŸerlendirmede, TKDK’nın Trabzon’da yürüttüÄŸü faaliyetleri yakından takip ettiÄŸini ifade eden Vali UstaoÄŸlu, “Trabzon’un kalkınması adına TKDK büyük bir fırsattır. Yatırım yapmak isteyen herkes vakit kaybetmeden Trabzon Ä°l KoordinatörlüÄŸü’müzü ziyaret etsin. Trabzon’a kazandırılan yatırımlar için Ä°l Koordinatörü Åžansal AydoÄŸdu nezdinde tüm TKDK personelini tebrik ediyorum.” dedi.

Türkiye genelinde 50 milyon Avro (320 milyon Türk Lirası) hibe desteÄŸi dağıtılacağını ve Trabzon’un destekten etkin olarak faydalanabilmesi için yoÄŸun ÅŸekilde çalıştıklarını ifade eden TKDK Ä°l Koordinatörü Åžansal AydoÄŸdu ise, bu alanda yapılan çalışmalar hakkında Vali Ä°smail UstaoÄŸlu’na bilgi verdi.

IPARD II kapsamında 8. ÇaÄŸrı Ä°lanına çıktıklarını belirten AydoÄŸdu, Süt ve Süt Ürünlerinin Ä°ÅŸlenmesi ve Pazarlanması, Kırmızı Et ve Et Ürünlerinin Ä°ÅŸlenmesi ve Pazarlanması, Kanatlı Eti ve Et Ürünlerinin Ä°ÅŸlenmesi ve Pazarlanması, Su Ürünlerinin Ä°ÅŸlenmesi ve Pazarlanması, Meyve ve Sebze Ürünlerinin Ä°ÅŸlenmesi ve Pazarlanması alanlarında yapılan yatırımların destekleneceÄŸini belirtti.

TKDK Trabzon Ä°l Koordinatörü Åžansal AydoÄŸdu; “02.01.2020-31.01.2020 tarihleri arasında projeleri kabul edeceÄŸiz. Tüm yatırımcıları detaylı bilgi için en kısa sürede Ä°l KoordinatörlüÄŸümüze bekliyoruz” çaÄŸrısında bulundu.