Vali Ustaoğlu, Kitap Dostu Öğrencileri Ödüllendirdi
14/11/2019
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Vali Ustaoğlu, Kitap Dostu Öğrencileri Ödüllendirdi

Trabzon Valisi Ä°smail UstaoÄŸlu, Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında düzenlenen etkinlerde en fazla kitap okuyan 11 öÄŸrenciyi makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Kabulde öÄŸrencilerle tanıştıktan sonra sohbet eden ve eÄŸitim öÄŸrenim hayatlarına dair tavsiyelerde bulunan Vali UstaoÄŸlu, kitap okumanın baÅŸarıyı da beraberinde getireceÄŸini söyledi.

Kitap okuma alışkanlığının erken yaÅŸlarda kazanılmasının önemine deÄŸinen Vali UstaoÄŸlu, “Çocuklarımıza erken yaÅŸlarda kitap okuma alışkanlığının kazandırılması bakımından bu hafta ve düzenlenen etkinlikler büyük önem arz ediyor. Burada çocuklarımız erken yaÅŸlarda kitap okuma alışkanlığını kazanırken, hem kültürel hem de sosyal hayatlarına katkı saÄŸlıyorlar. Bu amaçla Ä°l Kültür ve Turizm MüdürlüÄŸümüz, kütüphane müdürlüÄŸümüz ve sivil toplum kuruluÅŸlarımızın ortaklaÅŸa geliÅŸtirdikleri etkinlikler sayesinde çocuklarımız, erken yaÅŸlarda sanat kabiliyetlerini de geliÅŸtiriyor, kadim ÅŸehrimiz Trabzon’un tarihî-kültürel deÄŸerlerini tanıma fırsatı buluyor. EtkinliÄŸe destek verenlere teÅŸekkür ediyorum” dedi. 

ÖÄŸrencilere baÅŸarılar dileyen Vali UstaoÄŸlu, daha sonra kitap dostu misafirlerine çeÅŸitli hediyeler takdim etti. 

Ziyarette, Ä°l Kültür ve Turizm Müdür Vekili Feyhan Kurnaz, Ä°l Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Emin Akgün, öÄŸrenciler ve aileleri hazır bulurdu.