Vali Ustaoğlu, Turizm Tesisi Yatırımını Yerinde İnceledi
06/11/2019
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Vali Ustaoğlu, Turizm Tesisi Yatırımını Yerinde İnceledi

Vali Ä°smail UstaoÄŸlu, tarihî ve doÄŸal güzellikleriyle Trabzon’un önde gelen turizm destinasyonlarından biri olarak nitelendirilen Köprübaşı/Kervan Yolu üzerinde inÅŸası süren 50 yatak kapasiteli otelde incelemelerde bulundu.

Avilot mevkiinde yapımı büyük oranda tamamlanan ve bahar aylarında turizme kazandırılması planlanan oteli ziyaret eden Vali UstaoÄŸlu, giriÅŸimci Hasan Hüsnü AltıntaÅŸ’tan, yatırımları ve otelin açılışı sonrasına planladıkları faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Trabzon’un turistik açıdan bölgemizin hatta ülkemizin önemli çekim merkezlerinden biri olduÄŸunu vurgulayan Vali UstaoÄŸlu, doÄŸaya ve tarihî deÄŸerlere zarar verilmemesi koÅŸuluyla, kentin turizmde daha iyi yerlere getirilmesi amacıyla proje üreten giriÅŸimcilere gereken desteÄŸi vermeye hazır olduklarını söyledi.

Otel ziyareti sırasında Ä°l Kültür ve Turizm Müdürü Ali AyvazoÄŸlu’nun, bölgedeki turizm faaliyetlerine iliÅŸkin bilgiler aktardığı Vali Ä°smail UstaoÄŸlu’na, Köprübaşı Kaymakam UÄŸur Tutkan, Ä°l Jandarma Komutanı TuÄŸgeneral Erhan Demir ve Köprübaşı Belediye BaÅŸkanı Ali Aydın da eÅŸlik etti.