VALÄ° USTAOÄžLU, MUHTARLARLA BÄ°R ARAYA GELDÄ°
19/10/2019
murat
0 yorum
PAYLAŞ

VALÄ° USTAOÄžLU, MUHTARLARLA BÄ°R ARAYA GELDÄ°

Trabzon Valisi Ä°smail UstaoÄŸlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla BüyükÅŸehir Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltılı programda muhtarlarla bir araya geldi.

Eyof Parkında düzenlenen programa Trabzon Vali UstaoÄŸlu’nun yanı sıra Trabzon BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Murat ZorluoÄŸlu, Ortahisar Kaymakamı Tolga Togan, Ortahisar Belediye BaÅŸkanı Ahmet Metin Genç, mahalle muhtarları katıldı.

Buradaki konuÅŸmasında Vali UstaoÄŸlu, “Muhtarlarımız, bulunduÄŸu mahallede veya köyde devletimizin kurumlarını temsil ediyorlar dolayısıyla halkımızla kurumlarımız arasında köprü vazifesi görüyorlar. VatandaÅŸlarımızın devletimize ihtiyaç duyduÄŸunda müracaat edecekleri ilk kapı olan; seçilerek milletimizin teveccühüne, itimadına mazhar olma makamı olan muhtarlıklarımız devlet yönetimimizde çok önemli bir yer tutmaktadır. Ayrıca muhtarlık müessesesi, çaÄŸdaÅŸ kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın saÄŸlanmasında önemli bir görevi yüklenmiÅŸ bulunmaktadır. Bu itibarla muhtarlarımıza yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı ÅŸükranlarımı sunuyorum. Åžehrimizde görev yapmış olup ebediyete intikal etmiÅŸ olan muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, geçmiÅŸte devletimize muhtar olarak hizmet etmiÅŸ muhtarlarımıza saÄŸlık ve selamet diliyor, aktif görevde bulunan bütün muhtarlarımızın ve tüm halkımızın ′Muhtarlar Günü′nü en kalbi duygularımla kutlayarak saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.”dedi.

Konuşmaların ardından Vali Ustaoğlu ve beraberindekiler muhtarlarla tek tek sohbet etti.