Samsunspor'lu Futbocudan Açıklama
05/09/2019
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Samsunspor'lu Futbocudan Açıklama

Samsunspor’un  yeni transferi Gökhan Alsan, “Samsunspor ile birlikte bana 13-14 tane teklif vardı. Buraya gelmemdeki en büyük etken Yılport Samsunspor’un baÅŸarıya aç bir takım olmasıydı” dedi.

Alsan“Transfer kararını verirken hiç düÅŸünmedim. Bana TFF 1’inci Lig’de Samsunspor ile birlikte 13-14 teklif vardı. Bu teklifleri sıraya koyduÄŸum zaman gözümde her zaman birinci sırada Samsunspor vardı. BaÅŸarıya aç bir takım, baÅŸarıya aç bir camia ve baÅŸarıya aç bir hocamız var. Benim buraya gelmemdeki en büyük etken bu oldu.”

Yılport Samsunspor’un ÅŸu anda bulunduÄŸu konumu kesinlikle hak etmediÄŸini belirten Gökhan Alsan, “El birliÄŸi ile bu takımı inÅŸallah bir üst lige çıkartacağız. Oradan da bir Süper Lige çıkartmayı düÅŸünüyoruz. Samsunspor’a çok iyi katkılar vermeye geldim. Ä°ki yönlü oynayabilen, sert, agresif bir oyuncuyum. Hocamızın da istediÄŸi bir tarzda oyuncu olduÄŸumu düÅŸünüyorum. Gözü kara, hiçbir ÅŸeyden korkmayan bir oyuncuyum. Samsunspor’a çok büyük katkılar vereceÄŸimden hiç kimsenin ÅŸüphesi olmasın” dedi.

Takımda hiç yabancılık çekmediÄŸini ifade eden Gökhan Alsan, “Samsunspor taraftarlarına çok teÅŸekkür ediyorum. Transfer dedikoduları çıktığından beri sosyal medyadan bana inanılmaz mesajlar geldi. Beni çok mutlu ettiler. Taraftarımızın hiçbir ÅŸüphesi ve endiÅŸesi olmasın vücudumda ne varsa sahaya çıktığımda sonuna kadar vereceÄŸim. GeldiÄŸim ilk günden beri hiç yabancılık çekmedim. Sanki 5 senedir buradaymışım gibi. Buradaki aile ortamı çok güzel. Eski takım arkadaşım Yalçın Kılınç da bana yardımcı oluyor. Teknik Direktörümüz Ä°rfan Buz’un saha kenarındaki, antrenmanlardaki o hırsına hayranım. Ä°rfan hoca nasıl saha kenarında hırslı, agresif ve kazanmak istiyorsa aynı ÅŸekilde bende sahada hırslı, agresif ve kazanma arzusu yüksek olan bir oyuncuyum. Yani yıldızımız hocamızla barışacak” diye konuÅŸtu.

 

Pendikspor maçına 3 puan için çıkacaklarını belirten Gökhan Alsan, “Pendikspor maçına 3 puan için çıkacağız. Taraftarlarımızın önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Onlara güzel futbol ve mücadele izleteceÄŸimizden ÅŸüpheleri olmasın. Herkesi maça bekliyoruz. Bu sezon iç sahadaki ilk maçımız ve taraftarımız ile birlikte 3 puanımızı alacağız” ifadelerini kullandı.