Tacizcisini Öldüren Kadının Gelinleride Gözaltına Alındı
21/07/2019
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Tacizcisini Öldüren Kadının Gelinleride Gözaltına Alındı

Giresun'da, kendisine sözlü tacizde bulunduÄŸunu iddia ettiÄŸi Sadık Åženel'i (69) baltayla öldürüp, üzerine kolonya dökerek varilin içinde yaktığını söyleyen F.Åž. (65) ve iki oÄŸlunun ardından, gelinleri N.Åž. ve A.Åž. de gözaltına alındı. Åžüphelilerin sorguları sürerken, ekipler, cesedin ayrı yere gömülen baÅŸ kısmını arıyor.

Giresun'da, merkeze baÄŸlı Boztekke köyünde oturan Sadık Åženel, geçen hafta çıktığı evine geri dönmedi. Yakınlarının ihbarı üzerine Jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri arama çalışması baÅŸlattı. Ekipler, AyaroÄŸlu Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde fındık bahçesinde yanmış ve parçalanmış erkek cesedi buldu. Çalışma baÅŸlatan ekipler, cesedin Sadık Åženel'e ait olduÄŸunu belirledi. Olayın ardından jandarma, bahçe sahipleri F.Åž. ile oÄŸulları A.Åž. ve Y.Åž.'yi gözaltına aldı.

 

F.Åž. ifadesinde Sadık Åženel'i kendisinin öldürdüÄŸünü itiraf etti. F.Åž., dul olduÄŸunu ve bunu bilen Sadık Åženel'in kendisini sürekli sözle taciz ettiÄŸini ileri sürdü. F.Åž., Sadık Åženel'i baltayla öldürdüÄŸünü, kolonya dökerek cesedini varilin içinde yaktığını söyledi.

Anne ve iki oÄŸlunun jandarmadaki sorguları sürerken, ailenin gelinleri N.Åž. ve A.Åž. de gözaltına alındı. Aile üyeleri çapraz sorguya alınarak, olayın aydınlatılmaya çalışıldığı öÄŸrenildi. Åžüphelilerin sorgularının ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Öte yandan, farklı yere gömüldüÄŸü belirlenen cesedin baÅŸ kısmı için jandarmanın arama çalışmalarının devam ettiÄŸi öÄŸrenildi.