Vali Ustaoğlu, LGS Şampiyonlarını Ödüllendirdi
28/06/2019
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Vali Ustaoğlu, LGS Şampiyonlarını Ödüllendirdi

 

Trabzon Valisi Ä°smail UstaoÄŸlu, 2019 Liselere GeçiÅŸ Sistemi (LGS) merkezi sınavında tüm sorulara doÄŸru cevap vererek Türkiye Åžampiyonu olan Ä°skenderpaÅŸa Ortaokulu öÄŸrencisi Ä°lvenaz Emir, Mahmut Celaleddin Ökten AÄ°HL öÄŸrencisi Beyza Aslanhan ve BahçeÅŸehir Kolejinden AyÅŸe Zeynep Çifçi ile ailelerini makamında kabul etti.

Liseye GeçiÅŸ Sınavında baÅŸarı gösteren öÄŸrencileri tebrik eden Vali UstaoÄŸlu, “BaÅŸarılarınızdan ötürü sizleri tebrik ediyorum. Düzenli ve disiplinli çalışmanın karşılığında baÅŸarı kaçınılmazdır. Trabzon ilkleri baÅŸarmış bir ÅŸehirdir. Her zamanda ön sıralarda yer almıştır. Bu üç öÄŸrencimizi Türkiye birincisi yaparak da baÅŸarılarını hem sürdürmüÅŸ hem de perçinlemiÅŸ oldu. Bize yaÅŸattıkları bu gururdan ötürü kendilerini tebrik ediyorum ve baÅŸarılarının devamını diliyorum. Bu baÅŸarısında emeÄŸi geçen öÄŸretmenlerimize, ailelerimize ve milli eÄŸitim camiamıza teÅŸekkür ediyorum” dedi.

Vali UstaoÄŸlu daha sonra öÄŸrencilere çeÅŸitli hediyeler vererek düÅŸünceleri ve geleceÄŸe dair planları hakkında bir süre sohbet etti.

Ziyarette Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Hızır AktaÅŸ, öÄŸretmenler ve okul idarecileri de hazır bulundu.