Dilek İmamoğlu Semiha Yıldırım ile Resimlerinin Yanyana Konulmasına Tepki Gösterdi
03/04/2019
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Dilek İmamoğlu Semiha Yıldırım ile Resimlerinin Yanyana Konulmasına Tepki Gösterdi

CHP'nin Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Ekrem Ä°mamoÄŸlu'nun eÅŸi Dilek Ä°mamoÄŸlu, sosyal medyada Binali Yıldırım'ın eÅŸi ile fotoÄŸraflarının yan yana konularak karşılaÅŸtırılmasına sert tepki gösterdi. Yıldırım'ın fotoÄŸrafına baktığında annesini ve ablasını gördüÄŸünü ifade eden Ä°mamoÄŸlu, "EÄŸer bir aÅŸağılama ya da güzelleme yaptıklarını sanıyorlarsa bilmeliler ki beni de aÅŸağılıyorlar. " dedi.

TEPKÄ° GÖSTERDÄ° DÄ°LEK Ä°MAMOÄžLU

CHP'nin 31 Mart'taki yerel seçimlerde Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi için aday gösterdiÄŸi Ekrem Ä°mamoÄŸlu'nun eÅŸi Dilek Ä°mamoÄŸlu, AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım'ın eÅŸi Semiha Yıldırım ile kendi fotoÄŸrafının yan yana konması ve çirkin bir üslupla "mizah" malzemesi yapılmasına tepki gösterdi. Dilek Ä°mamoÄŸlu, bu ÅŸekildeki paylaşımların 'iyi niyetli olduÄŸunu düÅŸünmediÄŸini" ifade etti.

 

"KENDÄ° ABLAMI GÖRÜYORUM"

Dilek Ä°mamoÄŸlu sözlerine devam ederek, "EÄŸer bir aÅŸağılama ya da güzelleme yaptıklarını sanıyorlarsa bilmeliler ki beni de aÅŸağılıyorlar. Çünkü ben Sayın Semiha Yıldırım'ın fotoÄŸrafına bakınca kendi annemi, kendi ablamı görüyorum. Onların tercihi de böyle. O yüzden bu paylaşımı hiç iyi niyetli bulmuyorum." dedi.