Belediye Başkan Adayı Adaylıkdan Çekildi
26/03/2019
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Belediye Başkan Adayı Adaylıkdan Çekildi

 

AK Parti GümüÅŸhane Ä°l BaÅŸkanı Av. Celalettin Köse Torul Belediye BaÅŸkanı ve AK Parti Torul Belediye BaÅŸkanı adayı Nidai KöroÄŸlu’nun saÄŸlık sorunları sebebiyle Belediye BaÅŸkanlığı adaylığından çekildiÄŸini duyurdu.

Yaptığı yazılı açıklamada Torul Belediye BaÅŸkanı Nidai KöroÄŸlu’nun saÄŸlık sorunları nedeniyle istifa ederek adaylıktan çekildiÄŸini duyuran Köse, BaÅŸkan KöroÄŸlu’na bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teÅŸekkür etti. 

Köse’nin açıklaması : “Torul Belediye BaÅŸkanımız ve AK Parti Torul Belediye BaÅŸkan Adayımız Sayın Nidai KöroÄŸlu uzun süredir devam eden ve yoÄŸun seçim çalışmaları sürecinde artarak önemli bir sorun haline gelen saÄŸlık problemleri nedeniyle Torul Belediye BaÅŸkanlığıa adaylığından çekildiÄŸini yazılı olarak tarafımıza bildirmiÅŸtir. Torul Belediye BaÅŸkanımız Nidai KöroÄŸlu’na bugüne kadarki hizmetleri için teÅŸekkür ediyor, devam eden saÄŸlık sorunları nedeniyle kendisine geçmiÅŸ olsun dileklerimizi ileterek bundan sonraki hayatında saÄŸlık ve esenlikler diliyoruz.”

AK Parti Torul Belediye BaÅŸkan Adayı Nidai KöroÄŸlu’nun istifa ederek adaylıktan çekilmesinin Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Ä°l Genel Meclisi Üyesi Adaylıkları için herhangi olumsuz bir durum oluÅŸturmadığının altını çizen Köse, “Torul ilçemizde Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızın ve Ä°l Genel Meclis Üyesi Adaylarımızın seçim yarışı devam ediyor, seçmenlerimiz farklı bir algıya kapılmasınlar. Sadece Belediye BaÅŸkan Adayımız Nidai KöroÄŸlu istifa ederek adaylıktan çekilmiÅŸtir. AK Parti olarak Belediye Meclis Üyesi ve Ä°l Genel Meclisi Üyesi Adaylıklarımız devam etmektedir” ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

KöroÄŸlu’nun seçimden çekilmesinin ardından Torul ilçesinde Belediye BaÅŸkanlığı için MHP’den Evren Evrim Özdemir, Saadet Partisinden Hüseyin Yıldırım, Bağımsız Türkiye Partisinden (BTP) Gürbüz Öztürk yarışacak.