Osman Akbulut Akçaabat’da Secim Çalışmasını Sürdürüyor
11/03/2019
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Osman Akbulut Akçaabat’da Secim Çalışmasını Sürdürüyor

Ä°YÄ° Parti Akçaabat Belediye BaÅŸkan Adayı Akbulut millîliÄŸe vurgu yapıyor

Yerli ve millî adayım

Ä°YÄ° Parti Akçaabat Belediye BaÅŸkan Adayı Osman Akbulut’un “yerli ve millî” özelliÄŸi dikkat çekiyor. Işıklar Mahallesi’nde bir vatandaÅŸ kendisine sarılarak “Memleketimizin insanısın, yerli ve millîsin” derken BaÅŸkan Adayı Akbulut da konuÅŸmalarında yerli ve millîlik hususuna vurgu yapıyor.

AKÇAABAT’TAN HÄ°Ç KOPMADIM…

Seçim çalışmalarını ilçenin DoÄŸanköy, Işıklar, Dörtyol-Erikli, MeÅŸeli, Karaçayır, SöÄŸütlü-Esentepe ve Kavaklı Mahallelerinde sürdüren Akbulut “Millîyim, çünkü millî köklerden gelen bir kiÅŸiyim. Türk milliyetçisi bir ailede dünyaya geldim. Ailem beni bu terbiyeyle yetiÅŸtirdi. Ben de çocuklarıma bu terbiyeyle yön verdim. Bu özelliÄŸimin karşılığını sahada vatandaÅŸlardan sık sık görüyorum. Yerliyim çünkü ömrüm Akçaabat’ta, Akçaabat’a hizmette geçti. Akçaabat’ın siyasetinden, sosyal yaÅŸantısından hiç kopmadım. Akçaabat’ın sorunlarını iyi biliyorum. Bu nedenle çözüm de hızlı olacaktır.” dedi.

KUCAKLAYICIYIZ AMA ONLAR HARÄ°Ç!

Akbulut ÅŸöyle devam etti: “Ä°lçemizde en başından beri söylediÄŸimiz gibi particilik yapmadan herkesi kucaklayacağız. Ancak aramıza kalın bir duvar ördüÄŸümüz tek bir kesim var. Onlar da bölücü vatan hainleridir. Kökü dışarıda olan ve ülkemizin birliÄŸini hedef alan bu güruh, hiçbir zaman çizgimizin yanına dahi yanaÅŸamayacaktır. Vatanımızın ve yüce Türk milletinin bölünmez bütünlüÄŸünün yegâne koruyucusu olacağımızı ve gerektiÄŸi zaman da bunun için canımızı vereceÄŸimizden hiç kimsenin ÅŸüphesi olmasın.”

MÄ°LLETÄ°MÄ°ZÄ° Ä°LERÄ° TAÅžIMAK Ä°STÄ°YORUM

Atatürk’ün “Vatan sevgisi ruhları kurtaran en kuvvetli rüzgârdır.” sözünü hatırlatan Akbulut ÅŸöyle devam etti: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözünden hareketle ihtiyacımız olan rüzgârın her gün estiÄŸini bilerek fakat bu rüzgârı en derinden hissettiÄŸimiz günlerde olduÄŸumuzun da farkındayız. Cumhuriyetimizin kuruluÅŸ felsefesine inanmış, Türk milletinin var oluÅŸundan bu yana deÄŸiÅŸtirilerek deÄŸil geliÅŸtirilerek aktarılan gelenekleriyle yaÅŸayan bir aileden geliyorum. Türk toplumunu her alanda her zaman en ileri ve en iyi yerde görebilmeyi amaç edinen bir siyasî kimliÄŸe sahibim.”