Vali Ustaoğlu, Karne Heyecanına Ortak Oldu
18/01/2019
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Vali Ustaoğlu, Karne Heyecanına Ortak Oldu

Trabzon Valisi Ä°smail UstaoÄŸlu, 2018-2019 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılının birinci yılının sona ermesi dolayısıyla Tonya HoÅŸarlı Ä°lk ve Ortaokulu ve KaraaÄŸaç Ä°lkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Karne dağıtım törenine Trabzon Valisi Ä°smail UstaoÄŸlu’nun yanısıra, Tonya Kaymakamı Osman Sayılır, Ä°l Jandarma Komutanı TuÄŸgeneral Halil Åžen, Ä°l Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Hızır AktaÅŸ, Tonya Belediye BaÅŸkanı Osman BaÅŸel, öÄŸrenciler ve veliler katıldı.

Vali UstaoÄŸlu, KaraaÄŸaç Ä°lkokulundaki öÄŸrencilere karnelerini verdi. Vali UstaoÄŸlu; “ÖÄŸrencilere karne notlarının ne olursa olsun, umutlarını, inançlarını ve kendilerine olan güvenlerini diri tutarak iyi bir tatil geçirmelerini temenni etti.

Karne dağıtım törenin ardından okul idarecileri ve öÄŸretmenlerle toplantı yapan Vali UstaoÄŸlu, “2018-2019 EÄŸitim – ÖÄŸretim Yılının birinci döneminin sona ermesiyle birlikte ilimizde bugün 140 bin 200 yavrumuz karne sevinci yaÅŸadılar. Yorucu bir yarı dönem geçiren geleceÄŸimizin umudu ve güvencesi ülkemizin istikbali olan öÄŸrencilerimiz ile onları hayata hazırlayan kıymetli öÄŸretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirerek daha dinamik ve yenilenmiÅŸ bir ÅŸekilde 2. yarıyıl dönemini karşılamasını temenni ediyorum” dedi.