Taner Taşkın 3 Puanla Dönmek İstiyoruz
30/11/2018
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Taner Taşkın 3 Puanla Dönmek İstiyoruz

Samsunspor, Pazar günü deplasmanda karşılaÅŸacağı UtaÅŸ UÅŸakspor maçı için bugün UÅŸak’a hareket etti. Harekat öncesi Yılport Samsunspor Teknik Direktör Taner TaÅŸkın, deplasmandan 3 puanla dönmeyi istediklerini söyledi.

Teknik Direktör Taner TaÅŸkın, “Ä°nÅŸallah iyi bir netice ile UÅŸak’tan ayrılacağımızı umut ediyoruz. 3 maçımız kaldı. UÅŸak’ta zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacağız. Ligin en az gol yiyen ve iyi savunma yapan takımlarından bir tanesi. Ä°yi hazırlandık ona göre bizim de kendimizce planlarımız oldu. Ä°nÅŸallah bunları oyuncularımız sahada doÄŸru uygularlarsa oradan iyi bir netice ile ayrılmayı umut ediyoruz. Samsunspor taraftarlarına iyi bir haber vermek istiyoruz. Onlar da bizlerden dualarını eksik etmesinler” diye konuÅŸtu. 

UTAÅž UÅžAKSPOR KADROSU BELLÄ° OLDU

Furkan Köse, Ahmet Altın, Nuri Terliksiz, Åžahin ÅžafakoÄŸlu, Canberk Dilaver, Ä°shak DoÄŸan, Erhan Kartal, OÄŸuz Gürbulak, Okan Dernek, Ramazan Çevik, SavaÅŸ Yılmaz, Enes Ä°slam Ä°lkin, Samet Asatekin, Ä°rfan BaÅŸaran, Ä°lyas Kubilay Yavuz, Erhan Åžentürk, Bahattin Köse ve Muhammed BeÅŸir yer aldı.