Murat Çebi MAKALELERİ

Trabzonspor taraftarı işini gücünü bırakmış Ahmet Nur Çebi ile uğraşıyor

Trabzonspor taraftarı işini gücünü bırakmış Ahmet Nur Çebi ile uğraşıyor

Trabzonspor taraftarı iÅŸini gücünü bırakmış Ahmet Nur Çebi ile uÄŸraşıyor.

Trabzonspor taraftarı Ahmet Nur Çebi’yi eleÅŸdirmeyı bıraksın takımı bu hale düÅŸürenleri eleÅŸtirsin.Åžampıyon olacak takım ne hale düÅŸürüldü.Lütfen heyecen varmı sizde ,bende yok.

Bir TİYATRO oynanıyor sınırlerımızı germeye gerek varmı?bence yok,sice varmı?

Ahmet Nur Çebi Trabzonspor’a baÅŸkan olmak istese idi kımse yapmazdı,

Bır Trabzon’lu olarak ve ÇEBÄ° olarak ve Trabzonspor’lu olarak Ahmet Nur Çebi’ye BeÅŸiktaÅŸ’da baÅŸarılar diliyorum.

Åženol GüneÅŸ BeÅŸiktaÅŸ’ı çalıştıdıgı zaman yarı BeÅŸiktaÅŸ’lı oldum.

Beşiktaşı şampıyon etdiğinde şampiyonluk yaşamış oldum.

Ä°nÅŸallah ölmeden Trabzonspor’u Åžampıyon görebilirim.

Bir TÄ°YATRO oynanıyor ve senarıst bize reve görürmü acaba ÅŸampıyonluÄŸu?

TFF 2.LÄ°ÄžDE NELER OLUYOR

TFF 2.LÄ°ÄžDE NELER OLUYOR

TFF 2.liÄŸde öncelikle DoÄŸu Karacdeniz bölgesindeki talımların durumuna bakalım.Beyaz gurupdan baÅŸlıyalım gurupda Samsunspor gurupda 61 puanla en yakın takıpcisi Manisa FK ile 7 puan farkı var.Henüz erken ama aksilik olmaz ise bir üst liÄŸde görücez.

Samsunspor iÅŸini sıkı tutuyor her maça ÅŸampiyonluk provasıyla çıkıyor bende Samsunspor’a ÅŸimdiden bir üst liÄŸ hayırlı olsun diyorum.

Trabzon Temsilcisi HekimoÄŸlu Trabzon FK ise liÄŸe yeni çıktı ama liÄŸdeki performansı ile bir üst liÄŸe aday olduÄŸunu söyleyebiliriz.LiÄŸdeki ilk sezonunda adından söz ettirmesi gayet güzel.Burada ÅŸunuda göz ardı etmemek lazım gelir Celil HekimoÄŸlu’nun takımı bir üst liÄŸde görmek istemesini.

HekimoÄŸlu Trabzon FK maçlarını Vakfıkebir ilçe Sradında oynamasının bir etkisi olabılır mi?Bence çok etkisi yok takımı gayet baÅŸarılı buluyorum.LiÄŸe yeni çıkan takım Palay Off’a adını ÅŸimdiden yazdırdığını söyleyebiliriz.

GümüÅŸhanespor ise sezona iyi baÅŸlamadı ve kötü gidiÅŸe bir türlü dur diyemiyor.Son maçını sahasında 1-0 kazandı ama liÄŸde 21 puanla 17.sırada yeralıyor.Åžunu söyleyeyim GümüÅŸhanespor’u bu liÄŸde görmeyi enaz GümüÅŸhanespor’lu kadar istiyorum.Sezon başından beri Yönetim,teknık Dırektör ve Futbolcuların ayrı ayrı havalarda olması takımı bu hale düÅŸürdü.Henüz liÄŸ bitmedi geç kalınan bir ÅŸey yok ÅŸehir tek yürek olursa takımı liÄŸde tutabilir.Hey kafadan bir ses çıkarsa bu iÅŸ olmaz.Yönetim,Teknik Direktör ve Futbolcular inansın GümüÅŸhanespor taraftarı zaten takımlarının yanındadır.GümüÅŸhanespor ÅŸehir ile bir bütün olursa takım liÄŸde kalır.

Bayburt Ä°l Özel Ä°dare Spor kırmızı gurupda mücadele ediyor.Ligde ilk sezonunda 32 puanla 12.sırada yeralıyor.Büyük aksilik olmaz ise LiÄŸin kalıcı takımıdır diyebiliriz.Bence liÄŸde ilk sezonunda düÅŸme potasında olmaması gayet güzel,yani baÅŸarıdır.Burdan ÅŸu çıkmasın 12.sırayı Bayburt Ä°ÖÄ° layık gördüÄŸüm.

Bölge takımlarımızdan Samsunspor bir üstlige çıkması büyük bir aksilik olmaz ise kesin diye biliriz.

HekimoÄŸlu Trabzon FK ise Play Off’da bir üstliÄŸe çıkmak için elinden geleni yapıcana ınancım tamdır.

GümüÅŸhanespor ise liÄŸde kalırsa büyük baÅŸarıdır.

Bayburt Ä°l Özel Ä°dare Spor ise seneye aynı liÄŸde büyük ihtimalle görürüz gibi.

Medyamız Ne Kadar Özgür

Medyamız Ne Kadar Özgür

Bir gazeteci olarak korkudan korkuyorum.Bir gazeteci gördüÄŸünü gördüÄŸü gibi yazandır,5N1K’ya göre.Gel görki yazabılıyormuyum gördüÄŸümü maalesef yazamıyorum.Gerci spor haberlerini yapıyorum özgürce DoÄŸu Karadeniz’deki Profesyonel takımlarını takıp ediyorum.Spor haberlerini özgürce yapabılıyorum siyasete dokunmadan.Gerci bunada ÅŸükürler olsun.

Gazeteci korkudan yazamıyorsa bıraz düÅŸünmek lazım gelir.Bu yerelden genel medyaya doÄŸru giden sürüvendir.Tarafsız gözel gördüÄŸünü yazmakdır.Buna örnek verecek olursak Ä°stanbul’da ulaşıma yapılan %35 zammın neden yapıldığını sormak bir gazetecının sorması gereken bır soru,ama diÄŸer taraftan bu tür soruları iktıdar Belediye baÅŸkanlarınada sormakdan korkmamak lazım ki başıma ne gelir diye.Korkmadan da olmuyor,içeri girmeyen bilmez içerinin ne olduÄŸunu.Zor yer cezaevi.

Ä°nsanlar kendilerini yakıyor,intıhar vakaları almış başını gidiyor.Sokaklarda Esrar ve Kımyasal maddeler satılıyor,ama kimsede ses yok.Kim nasıl satıyor sormak zor veya neden kendini asdı,neden kendini yaktı soran yok.Nezamana kadar kendi başınıza geldiÄŸi ana kadar.Ama ozamanda iÅŸ iÅŸden geçiyor.

Benim gibi yazayımda kimseye dokunmasın dersek böyle olur.Sayfamda haber gözüksün iÅŸi unutmayım dersek bu hale gelırız.Bir gazeteci tarafsız bir ÅŸekilde gördüÄŸünü yazmalıdır.

Yolu olmayanın,suyu olmayanın,aç olanın sesını kim duyuracak….Ben veya siz yazmazsanız….

Gümüşhanespor’da Neler Oluyor

Gümüşhanespor’da Neler Oluyor

GümüÅŸhanespor yönetimi sezon başından beri bir araya gelip nerde hata yapıldığını bulamıyor mu?Sorumuza kendimiz cevap verelim bulamıyorki gidiÅŸat iyi deÄŸil.

Neler oluyor bir gün hoca konuÅŸuyor bir gün takım kaptanı sonrakı gün AsbaÅŸkan veya bir yönetici konuÅŸuyor ve bunu sosyal medya aracılığı ile duyuruyor.Bir sorun varsa kendi aranızda cözemiyormusunuz.Yoksam her birey kendi çıkarları ıçın mi mücadele veriyor.

Henüz sezon bitmeden mevcut yönetim ve GümüÅŸhane’nin yerel yönetimleri ile biraraya gelerek sorun nerde ise bulup çözüm bulmanız gerekiyor.KiÅŸisel sorunlarınızı bir kenara bırakıp bir an önce takımı olduÄŸu yerden üst sıralara çıkarmak için çözüm bulun.

Takım bir alt liÄŸe düÅŸdüÄŸünde bırakıp gider yöneticiler ÅŸehirde kalır Belediye BaÅŸkanı ve takımı düÅŸmüÅŸ olduÄŸu liÄŸe çıkarmak için ÅŸimdi geösterecegi mücadeleden daha çok mücadele vermesi gerekir.

Geç olmadan GümüÅŸhanespor için biraraya gelin, yani vaktı geçmeden olaya müdahale edin.Sonra eyvah demenın bir anlamı yok.

 

Trabzonspor Şampıyonluk Yarışında Önemli Virajda

Trabzonspor Şampıyonluk Yarışında Önemli Virajda

Trabzonspor, evinde ağırlayacağı Fenerbahçe’yi maÄŸlup etmesi halinde ÅŸampiyonluk yolunda avantaj saÄŸlayacak.

Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaÅŸmasında  Trabzonspor  ev sahibi olmanın avantajı ve istatistiklerde galibiyete yakın gözüksede derbi maçlarında istatistikler tutmaya bilir.

Trabzonspor tribünleri, oyuncuları  germeden 90 dakika destek olursa ancak Trabzonspor  bunu bir avantaja çevirebilir..

Trabzonspor gibi büyük bir takımda, teknik direktörlük koltuÄŸuna oturan 40 yaşındaki Hüseyin ÇimÅŸir’i oturmak kolay deÄŸildir.Bu cesareti ortaya koyan Hüseyin ÇimÅŸir'e destek olmalıyız.Bu desteÄŸi 90 dakika boyunca göstermeliyiz.Bu karşılaÅŸmanın olumlu veya olumsuz etkileyecek en önemli bir unsur. Hüseyin ÇimÅŸir’e sahip çıkmanın zamanıdır bu karşılaÅŸma.

Åžampıyonluk yarışında her koÅŸulda Trabzonspor’u taraftarlar olarak destek vermenin tam zamanıdır.